Eskort Beren genital gölgesinde piercing olan çılgın bir kişilik
Güneşli’nin ara sokaklarından birinde, kapısını sadece seçtiği erkeklere açan bir kadın var: Escort Beren. Yirmi altı yaşında, çılgın, seksi ve sınır tanımayan bir kişilik. Tüm görüşmelerini kendi evinde yapıyor; otel, rezidans ya da dışarıda buluşma yok. Evinin perdeleri çekili, komşular uzakta, içeride ise dövmeler, piercingler ve senin için açılan bir beden var. Yaramaz, sapkın kızlardan hoşlanan erkekleri bekliyor ve bunu gizlemiyor. Beren’in vücudu bir harita gibi. Omuzlarında, belinde, kalçasının kıvrımında ve kaburgalarının altında koyu renkli dövmeler geziniyor. Bazıları çiçek, bazıları yazı, bazıları ise sadece tenine işlenmiş çizgiler. Piercingleri daha da ileri gidiyor. Göbek deliğinde ince bir halka, meme uçlarında küçük çubuklar, dilinde ise sen ağzına girdiğinde hissedeceğin metal bir top. Asıl dikkat çeken ise genital bölgesindeki piercing. Kıllı değil, tıraşlı ve temiz. Klitorisinin hemen üzerinde duran küçük halka, parmağınla ya da dilinle dokunduğunda hafifçe hareket ediyor ve onu daha da hassas hale getiriyor. “Oraya bak,” dediğinde sesi alçak ve kışkırtıcı oluyor. Utanmıyor, gösteriyor, istiyor.
Kapıyı açtığında üzerinde genellikle ince bir atlet ve kısa bir şort oluyor, altında hiçbir şey yok. Dövmeler atletın kenarından taşıyor, piercingler kumaşın altından belli oluyor. İçeri girdiğinde ayakkabılarını çıkarıyorsun, o seni doğrudan yatağa ya da koltuğa çekiyor. Acele etmiyor ama naz da yapmıyor. Dizlerinin üzerine çöküp seni ağzına aldığında dilindeki piercing metalinin soğukluğunu hissediyorsun, sonra sıcaklık geliyor. Başını ritmik hareket ettirirken gözlerini kaldırıp sana bakıyor, yaramaz bir gülümseme dudaklarında beliriyor.
Eskort Berenin göğüs uçlarında da piercing var
Sonra ayağa kalkıp şortunu indiriyor. Genital piercing’i tam karşında. Kılsız, pembe, ıslak ve o küçük halka ışıkta parlıyor. Parmaklarınla halkayı hafifçe çektiğinde inliyor, kalçalarını sana doğru itiyor. İçine girdiğinde piercing tenine sürtünüyor, her hareketinde ekstra bir uyarı yaratıyor. Beren sevişirken çılgın. Pozisyon değiştiriyor, bazen seni sırtüstü yatırıp üzerine oturuyor ve halkayı senin karnına değdirerek tempo tutuyor. Bazen dört ayak oluyor, dövmeli kalçalarını sana doğru kaldırıyor ve “daha sert, sapıkça” diye fısıldıyor. Tırnakları sırtına batıyor, inlemeleri yükseliyor, piercing her darbede hafifçe sallanıyor. Orgazma yaklaşırken içi sıkılaşıyor, nefesi kesiliyor, adını söylemeden sadece inliyor ve boşalmanı içinde istiyor. Sonrasında hemen kalkmıyor. Yanına uzanıp dövmelerini gösteriyor, piercinglerini tek tek anlatıyor, hangisinin nerede daha çok hissettirdiğini söylüyor. Banyoya geçtiğinde hızlıca temizleniyor ama evinin kokusu ve o metal halkaların hatırası üzerinde kalıyor. Kapıdan çıkarken “Yine gel, daha kötüsünü yaparız,” diyor, sesi normal, sanki az önce yatakta yaşananlar hiç olmamış gibi.
Beren Güneşli’de kendi evinde yaşıyor ve görüşmelerini sadece burada yapıyor. Yirmi altı yaşında, seksi, dövmeli, piercingli ve sapkınlıktan çekinmeyen bir kadın. Genital gölgesindeki o küçük halka, onun en sevdiği detaylardan biri ve senin de unutamayacağın bir his. Eğer yaramaz, çılgın ve sınırları zorlayan bir kaçamak istiyorsan, Güneşli’deki o kapı senin için aralık. Gel, dövmelerine bak, piercinglerine dokun ve o çılgınlığın içinde kaybol.